Despre noi

Firma Vectra Com a fost înființată în anul 1998, fiind distribuitor de produse cosmetice pentru județele Sibiu și Alba, atât în magazine și farmacii, cât și pentru saloanele de înfrumusețare. Brandurile pe care le avem în distribuție au fost alese cu grijă astfel încât produsele noastre să aducă satisfacție în ceea ce privește calitatea, dar și mulțumirea de a avea un produs bun la un preț atractiv.
Corectitudinea și seriozitatea echipei noastre ne-au ajutat să creștem pas cu pas, clienții fiind cei ce ne recomandă.

În prezent suntem distribuitori unici autorizați pentru județul Sibiu ai mărcilor Kallos, Intesa, Malizia, Bella ș.a. – ceea ce înseamnă o garanție certă legată de autenticitatea, calitatea  și proveniența produselor pe care le avem în portofoliu.

Saloanele de înfrumusețare sunt un obiectiv important al activității noastre. De aceea avem grijă să punem la dispoziția clienților noștri echipamente și ustensile ale celor mai renumiți producători în domeniu, obținute prin cele  mai inovatoare tehnologii. Produsele consumabile pentru coafor, cosmetică și manichiură vă vor oferi satisfacții mari deoarece rezultatul îl veți regăsi imediat în atitudinea și optimismul dv.: îngrijire, mulțumire, chibzuință.

Important de reținut: toate produsele electrice beneficiază de garanție și post garanție. În eventualitatea puțin probabilă în care apare o problemă, nu trebuie decât să ne contactezi: preluăm, reparăm și înapoiem în cel mai scurt timp articolul respectiv. În cazul în care disfuncționalitatea apare la o mașină de tuns sau de contur achiziționată de la noi, vei primi gratuit un echipament similar de care să te folosești pe perioada în care aparatul tău este în service (valabil pentru zonele cu distribuție directă, județele Sibiu și Alba).

Oricine va găsi la noi produsul potrivit.
Nu trebuie decât să ne întrebi…
Noi te vom ajuta cu plăcere!