Despre noi

Firma Vectra Com a fost infiintata in anul 1998 fiind distribuitor de produse cosmetice pentru judetul Sibiu si Alba, atat in magazine si farmacii cat si pentru saloanele de infrumusetare. Brandurile pe care le avem in distributie au fost alese cu grija astfel incat produsele noastre sa aduca satisfactie atat in ceea ce priveste calitatea dar mai ales multumirea de a avea un produs bun la un pret atractiv.

Corectitudinea si seriozitatea echipei noastre au facut sa crestem pas cu pas, clientii fiind cei ce ne recomanda. In prezent suntem distribuitori unici autorizati pentru judetul Sibiu ai marcilor Kallos, Farmasi, Intesa, Malizia, Bella s.a. - ceea ce inseamna o garantie certa legata de autenticitatea, calitatea  si provenienta produselor pe care le avem in portofoliu.

Saloanele de infrumusetare sunt un obiectiv important al activitatii noastre. De aceea avem grija sa aducem clientilor nostri echipamente si ustensile ale celor mai renumiti producatori in domeniu, obtinute prin cele  mai inovative tehnologii. Produsele consumabile  pentru coafor, cosmetica si manichiura va ofera mari satisfactii deoarece rezultatul il veti regasi imediat in atitudinea si optimismul dvs: ingirijire, multumire, chibzuinta.

Oricine va gasi la noi produsul potrivit. Nu trebuie decat sa ne intrebi

…Noi te vom ajuta cu placere !